Zlatého delfína v soutěži Marketér roku získal Vladimír Raška

PRAHA 25.5.2014 – Prestižní ocenění Zlatého delfína v soutěži Marketér roku 2013 získal designér a Brand Manager Vladimír Raška za úspěšný projekt originálního řešení v oblasti budování značky Piero di Gardi. Oficiální výsledky vyhlásila Česká marketingová společnost v podvečer 22.5.2014 v Divadelním sále pražského klubu Lávka.

http://www.cms-cma.cz/clanek/detail/298/soutez-marketer-roku-2013-ma-sveho-viteze

Cenu Zlatý delfín uděluje Česká marketingová společnost za mimořádný počin v oblasti marketingu. Pro Vladimíra Rašku je to první významné ocenění v České republice za jeho originální projekt.

Navázal tak na sérii medailových úspěchů z mezinárodních soutěžích v USA. V San Franciscu roku 2012 získal 2 stříbrné medaile a též zlatou medaili v Denveru, 2013.

Před několika lety vína s rukopisem Piero di Gardi nikdo neznal. Dnes jsou vyhledávaným sortimentem mnoha dárkových prodejen, vinoték a oblíbeným prezentem českých i zahraničních společností jako poděkování obchodním partnerům na konci roku.

„Jdu si svojí cestou a zdá se, že je správná“. Odpověděl   Raška na dotaz  reportéra v čem vidí tajemství úspěchu své značky. „A neberu se moc vážně“. Dodal s úsměvem.

Úspěšný projekt je ucelený, promyšlený koncept designu, příběhu, marketingu, obchodní a reklamní strategie  jehož  autorem je Vladimír Raška a tým jeho kreativních dcer.

Oceněný počin může být inspirací pro osvícené marketéry i jiných obchodních společností a příkladem hodným následovaní. Porota odborníků z České marketingové společnosti jednoznačně potvrdila, že tak se dělá marketing. Kreativně, cíleně, originálně.